Sauna


Sauna Nijverdal beschikt over een Turks stoombad en twee saunacabines met elk een eigen klimaat. De ene is zeer droog en voelt daardoor zachter aan. De andere cabine is vochtiger en voelt daardoor een stuk heter aan. Foto_s_website_003_saunaOm even helemaal tot rust te komen, is er een stilteruimte met heerlijke bedden. In de riante tuin van het saunacomplex vindt u het verwarmde zwembad en de whirlpool. Rond het zwembad ligt het zonneterras, waar u ’s zomers de hele middag van de zon kunt genieten.
U kunt het hele jaar door zalig zonnen op onze snelbruiners. U kunt uw saunabezoek compleet maken met een ontspannende massage of een verzorgende schoonheidsbehandeling. De Beautyafdeling van Sauna Beautycenter Nijverdal is vanaf 2006 sterk uitgebreid. Bovendien is er nu een Nagelstudio gevestigd. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van hand- en nagelverzorging. U kunt dus bij ons terecht voor een eenvoudige behandeling maar ook voor volledige dagarrangementen.

In de rustruimte kunt u rond het haardvuur genieten van een hapje en een drankje. De menukaart biedt u een verscheidenheid aan warme en koude gerechten. U kunt hierbij denken aan diverse soepen uit eigen keuken, saté

Open_haard_2

Rustruimte met open haard

en zalmfilet met toast.

Een reactie plaatsen